Compartir
Advanced Professional Cooking, College Edition (en Inglés)
Wayne Gisslen (Autor)
·
Wiley
· Tapa Dura
Advanced Professional Cooking, College Edition (en Inglés) - Wayne Gisslen
Libro Nuevo
Importado
*
Envío: 10 a 16 días háb.
$ 3.456$ 2.073
* Costos de importación incluídos en el precio ✅
Origen: Chile
Costos de importación incluídos en el precio ✅
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Miércoles 14 de Enero y el
Jueves 22 de Enero.
Lo recibirás en cualquier lugar de Uruguay entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Advanced Professional Cooking, College Edition (en Inglés)"
Takes students as well as lovers of food preparation beyond the basics to more complex recipes, subtler preparation and plating techniques. It includes both color and black and white photographs to illustrate concepts. Following two introductory chapters which detail the development of modern cookery, modern cooking styles, mise en place, finishing, and presentation, it goes on to cover sauces; soups; first courses; fish and other seafood; poultry and feathered game; beef, lamb, pork and veal; variety meats, sausages and game; vegetables; and cold foods. Recipes are given in two quantities--4 and 16 portions.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.